Contacta'ns


C. Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5 3ª
Edifici El Sucre
08500 Vic
938 834 124

"Els Burrus" guanyen l'edició 2017 del Raid dels Ausetans


Els Burrus guanyen
l’edició 2017 del Raid dels Ausetans
 
Les proves finals van tenir lloc el cap de setmana del 20 i 21 de maig a l’Esquirol donant la victòria a l’equip de Sant Julià de Vilatorta
 
El Raid dels Ausetans va tancar una nova edició aquest passat cap de setmana, 20 i 21 de maig, amb la fase final de la categoria de menors d’edat, que va ser guanyada per l’equip “Els Burrus”, de Sant Julià de Vilatorta.
 
Les proves puntuables de la fase final es van disputar a Les Comes, l’Esquirol, on també es va produir l’acte de lliurament de premis, presidit per Roger Corominas, conseller comarcal delegat de Promoció Econòmica i Consum al Consell Comarcal, i regidors de joventut dels municipis participants.
 
Els equips menors d’edat (de 13 a 17 anys) van arribar a la final després d’haver superat les fases locals realitzades durant els mesos d’abril i maig. En aquestes fases els equips participants havien d’afrontar proves que incloïen activitats esportives, d’aventura, culturals, socials i musicals, entre d’altres, sempre en format puntuable. L’equip guanyador va ser “Els Burrus”, de Sant Julià de Vilatorta, format per Umbert Rosell, Laia Bardolet, Martí Oller, Biel Garolera, Núria Vilademunt i Paula Arboix. El seu premi és un viatge a Port Aventura.
 
La xifra de participants al Raid dels Ausetans 2017 ha estat de 20 municipis i de 390 inscrits. El Raid planteja proves esportives, d'aventura, culturals, socials i musicals entre d'altres, sempre en format puntuable i amb l'objectiu de promoure valors com la cohesió social, la integració i el respecte pel medi ambient entre d’altres. Al mateix temps ofereix als joves una alternativa d’oci saludable que fomenta el contacte entre persones de diferents municipis. 
Més informació a www.elraiddelsausetans.cat així com també als punts joves d’Osona http://www.osonajove.cat/puntsjoves/
 Vic (Osona), 23 de maig de 2017
 

 
24 de Maig del 2017